Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

25 λόγοι


1. Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το εμετικό πανηγύρι των γιορτών.
2. Οι άνθρωποι μπαίνουν για πολλοστή φορά σε αυτή τη σπηλιά με τα χαζά ζώα της φάτνης για να προσκυνήσουν κάτι που στην ιστορία απλά δεν υπάρχει.
3. Σιχαίνομαι την θλιβερή επανάληψη της χρονιάς που στο τέλος όλοι ξορκίζουν την ανημπόρια τους με ένα «χρόνια πολλά».
4. Υποκριτές έχω συναντήσει στη ζωή μου πολλούς δεν χρειάζομαι ακόμα έναν κάθε τέλος του χρόνου.
5. Γαμώ το Χριστό, τη Παναγία, τους Αγίους κι τον κάθε πουστόγερο ρασοφόρο τραγόπαπα, γαμώ το σπίτι τους, την εκκλησία τους, την υποκρισία τους, τον σκοταδισμό τους.
6. Σκατά στο έθνος, τη σημαία, τα μπουλούκια των συγγενών που κατακλύζουν σπίτια κι αυλές έτοιμοι για την οποιαδήποτε φιλοσοφία του κώλου.
7. Προτιμώ να βγω το βράδυ, παρέα με τον κολλητό μου για να συζητήσουμε αυτά που μας απασχολούν χωρίς δεντράκια κι φτηνά φωτάκια που μαρτυρούν την αρρωστημένη χαρά του θεανθρώπου, γαμώ τα θέσφατα της εκκλησίας.
8. Με ενδιαφέρουν οι άστεγοι, οι φυλακισμένοι, οι μετανάστες κι η φτώχεια που θεριεύει με τα χρόνια.
9. Γαμώ τις μαλακισμένες φιλάνθρωπες φιγούρες με μέικαπ μπετόν κι βαμμένο νύχι βαλκυρίας, βάλτε τα λεφτά στο κώλο σας γαμημένοι αστοί του παρακράτους.
10. Σκατά στα παιδιά που λένε τα κάλαντα κι με ξυπνούν από τον πολύτιμο ύπνο, εμετικά μειράκια που είναι κι φάλτσα κι κακάσχημα.
11. Σκατά στις χορωδίες κι τις στολές αυτών που λένε τα κάλαντα στους πολιτικούς αρχηγούς που κάθονται σαν γύφτικα σκεπάρνια κι προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι όλο αυτό που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια τους.
12. Εμετό στον Κάρολο Παπούλια που περιφέρει το σάπιο του κρέας, γαμώ την αναισθησία του κι το κράτος του.
13. Γαμώ την ανημπόρια των αστών, την αβελτηρία τους, την πλήξη τους κι τα λεφτά τους στην Ελβετία.
14. Γαμώ την αμάθεια κι την μοιρολατρεία των Ελληναράδων που στοιχηματίζω ότι δεν έχουν ιδέα για το τι παίζεται στο πολιτικό σκηνικό.
15. Σκατά στις ψωλέτες των πρωινάδικων, μεσημεριανών εκπομπών κι απογευματινών που πίνουν τόνους χυσοκουβάδων κι έχουν κι άποψη οι γαμιόλες που αν δεν ήταν στο γυαλί θα έκαναν πιάτσα στη Σόλωνος στην καλύτερη περίπτωση.
16. Γαμώ τους δημοσιογράφους που λυσσαλέα προσπαθούν να διαμορφώσουν μια εικόνα τελειότητας κι πρωτοχρονιάτικης χαβούζας όπου όλα είναι γεμάτα με γκλίτερ κι αγάπη.
17. Σκατά στους μπάτσους που το παίζουν καμπόσοι σε μετανάστες στις αποβάθρες των τρένων ενώ είναι ανίκανοι να συλλάβουν τον σεσημασμένο εγκληματία.
18. Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους κι θάνατος στα τσογλάνια που το παίζουν μάγκες τύπου Κορκονέα που να σαπίσει κι να ψοφήσει στη φυλακή πριν το νέο έτος.
19. Χαρά στα παιδιά, τους φτωχούς, τους σαλταρισμένους, τους ποιητές, στα πουλιά των ταρατσών που χαζεύουν την Ακρόπολη κι τον λόφο Σκουζέ.
20. Φτύσιμο στην Άννα Διαμαντοπούλου, Λοβέρδο, ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, γαμώ το μουνί της νεκρής σας μάνας, σκατά είστε που επιπλέουν, ραγιάδες κι γκιαούρηδες.
21. Έναν γαμιά για την Ξενογιαννακοπούλου μπας κι ανοίξει το μάτι της κι γίνει καλύτερος άνθρωπος, η κότα που το παίζει διανοούμενη αγγίζοντας την θλιβερή της κλειτορίδα.
22. Φωτιά στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, στις άκαυλες ευχές, στα σκυλάδικα, στα κωλοκάναλα, στον Μανώλη Καψή, στην Όλγα Τρέμη, στην λουλού Πρετεντέρη κι στον Παύλο Τσίμα που νομίζει ότι είναι έγκριτος δημοσιογράφος.
23. Φυλάκιση του Άρη Πορτοσάλτε, του Κωστάκη Καραμανλή που κλάνει αμέριμνος στα πίσω έδρανα της Βουλής, στον Μιχάλη Λιάπη, στη Χρύσα Αράπογλου, των 300 βουλευτών.
24. Έλεγχος στα οικονομικά του ΚΚΕ, βιτριόλι στο φασιστοκομμουνιστικό σφυροδρέπανο της αυλής του Περισσού κι εξοστρακισμός της Λιάνας Κανέλλη η οποία δεν είναι πρόθυμη να βοηθήσει στα gay αιτήματα που απασχολούν χιλιάδες κόσμο, αντιθέτως τα υπονομεύει ούσα λεσβία η ίδια.
25. Έχω άλλα τόσα ακόμα να παραθέσω αλλά προτιμώ να ακούσω λίγο Λιστ στο Γ’ πρόγραμμα.

όπως βρέθηκε στο http://theelfatbay.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ κρατήστε το περιεχόμενο του σχόλιου σας σχετικό με το θέμα του άρθρου.