Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κρατάμε, γαμώτο, ακόμα....

Αναδημοσίευση από τοίχο στο FB ....

''Σημερα ηρθε στο σχολειο γονιος να με ρωτησει για την προοδο του παιδιου του. Κι ενω του μιλουσα,με διακοπτει:"Εμενα και τη μανα του αυτο που μας ενδιαφερει ειναι αν ειναι καλο παιδι. Μεροκαματιαρηδες ανθρωποι ειμαστε και οι δυο,κι ο,τι εχουμε και δεν εχουμε θα τα δωσουμε για να τον σπουδασουμε. Αλλα,καλο παιδι να ΄ναι και να σκεφτεται,να μην καταληξει στη Χρυση Αυγη..."

Υπάρχει ρε γμτ ελπίδα....υπάρχει ακομα..


''Σήμερα το απόγευμα, σε κατάμεστο λεωφορείο του Κορυδαλλού, μπαίνει νέος με παντελονάκι παραλλαγής, μαύρο φούτερ και κεφάλι καθρέφτη. Μετά από λίγο ζεσταίνεται, βγάζει το φούτερ και αποκαλύπτεται η Χρυσή Αυγή.... Παγωμάρα για μερικά δευτερόλεπτα και μετά...θάνατος. Ολος ο κόσμος μέσα στο λεωφορείο -και όταν λέω όλος το εννοώ- πέφτει να τον φάει. Τον βρίζουν, τον φτύνουν, ένας παππούς του έριξε μαγκουριά...
Ο μονάχος φασιστάκος τρέμει, είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα- πώς είναι μαλάκα να είσαι ένας και να σου την πέφτουν τόσο πολλοί;- και τότε, σταματάει το λεωφορείο στην άκρη και ακούγεται ο οδηγός από το μικρόφωνο: «Οποιος δεν σιχαίνεται να πετάξει την κουράδα έξω, να ξεβρομίσει ο τόπος».
Με σπρωξιές και κλωτσιές τον έβγαλαν και μάλλον ακόμα τρέχει.
Τέτοια ευφορία η ψυχή μου, ούτε με prozac. Κρατάμε, γαμώτο, ακόμα....''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ κρατήστε το περιεχόμενο του σχόλιου σας σχετικό με το θέμα του άρθρου.